از کتابخانه بخش هتل کتاب هتل نیوز می توانید کتاب مورد علاقه خود را در حوزه هتلداری با جزئیات بررسی و در صورت تمایل دانلود نمائید.
گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب ایمنی مواد غذایی در صنعت هتلداری بینالمللی ( Food Safety in the International Hospitality Industry ) یک راهنمای بسیار مفید و کاربردی در مورد قوانین فعلی ایمنی و بهداشت مواد غذایی در دنیاست. این کتاب برای همه کسانی که در امر تهیه و تهیه مواد غذایی مشارکت دارند، بسیار مهم است. با استفاده از نمونههای عملی مطرح شده و توضیحات ارائه شده، مفاهیم کاملی از ایمنی مواد غذایی در مباحث این کتاب دیده میشود. این کتاب شامل سرفصلهای زیر است: قوانین اروپا در مورد کارمندان مواد غذایی و مصرفکنندگان مقررات ایمنی مواد غذایی و اجرای آنها گرایشها و تحولات در قوانین ایمنی مواد غذایی در اروپا مقدمهای بر میکروبیولوژی غذایی عرضه و انبار کردن مواد غذایی آمادهسازی و خدمات مربوط به مواد غذایی نظافت، سلامتی و ایمنی آنالیز خطرهای مواد غذایی مطالب مفید و کاربردی دیگر جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 13/اردیبهشت/1399 آخرین ویرایش: 13/اردیبهشت/1399گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب پیشرفتهایی در تحقیقات مرتبط با فرهنگ، گردشگری و هتلداری ( Advances in Culture, Tourism and Hospitality Research ) در تلاش است تا درک و توصیف رفتار انسان و فرآیندهای تصمیمگیری ضمنی یا صریح را افزایش دهد. این فرایندهای تصمیمگیری میتوانند بر موارد زیر تاثیرگذار باشند. مکان زندگی چگونگی تاثیرگذاری فرهنگ بر تفکر و اعمال ازدواج و فرزندان انتخاب و رفتار شغلی علایق تفریحی مقصد گردشگری رفتار سفر ایجاد توازن بین کار، استراحت، خواب و رفتارهای ضروری تصمیمگیری، استفاده و ارزیابی اقامتگاه برای سفرهای کوتاهمدت و بلندمدت این مجموعه دو جلدی به بررسی افراد و تجربیات کسب شده در خانوادهها و پیشینههای فرهنگی و شخصی و پیامدهای آنها میپردازد و هدف آن، ترویج همافزایی در بین پژوهشگران و فرهیختگان حوزههای مربوط است. مطالعه این دو جلد کتاب در حوزه تحقیقات به تمام اساتید، دانشجویان و علاقهمندان در صنعت هتلداری و گردشگری توصیه میشود. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 23/فروردین/1399 آخرین ویرایش: 23/فروردین/1399گروه آموزشی هتلنیوز - صنعت هتلداری و گردشگری در سطح جهانی در حال تحول بوده و دستخوش تغییرات اساسی است. با پیشرفت سریع دانش و مهارتها، شیوههای گذشته به روشهای مختلف اجرا میشود. از این رو ضروری است که درکی از موضوعات جاری داشته باشیم تا بتوانیم مشکلات موجود را برطرف کنیم. کتاب مباحث رایج در صنعت گردشگری و هتلداری ( Current Issues in Hospitality and Tourism ) به هشت بخش تقسیم شده است که مفاهیم گسترده زیر را شامل میشود: آموزش سازماندهی و مدیریت ( موضوعات عملی و روندهای فعلی در صنایع هتلداری، غذا و گردشگری ) نوآوری در محصولات غذایی بازاریابی هتلداری و گردشگری اسلامی روندهای کنونی در صنعت گردشگری این کتاب برای دانشجویان مدیریت هتلداری، پژوهشگران و نوآوران، دستاندرکاران صنعت، سیاستگذاران و برای کسانی که علاقهمند به تحقیقاتی در زمینه هتلها، گردشگری و پذیرایی هستند، بسیار مفید خواهد بود.
ایجاد شده: 16/فروردین/1399 آخرین ویرایش: 17/فروردین/1399گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "توسعه صنعت گردشگری و هتلداری در جنوب شرق آسیا" ( Development of Tourism and the Hosptality Industry in Southeast Asia ) به بررسی نقاط مهم در صنعت گردشگری و هتلداری در کشورهای جنوب شرقی آسیا و جمعآوری چشماندازها و نقطه نظرات علمی از محققان سراسر منطقه میپردازد. این کتاب برای دانشجویان مدیریت هتلداری، گردشگری و بازاریابی، خوانندگان علاقهمند در محیطهای آکادمیک در سراسر جهان و همچنین متخصصان این صنعت یک منبع ارزشمند محسوب میشود. مطالب این کتاب ابتدا در مورد نقش مهم صنعت گردشگری و هتلداری با توجه به تحولات سریع اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی رخ داده در جنوب شرقی آسیا مباحثی را عنوان میکند. سپس دیدگاههایی در مورد گردشگری پزشکی، گردشگری برای سالمندان و چندین تحول دیگر در بخش گردشگری و هتلداری را ارائه میدهد. در این کتاب میتوانید مسیرهای آینده در این صنعت را با تأکید بر مدلهای تصمیمگیری بررسی و مطالعه نمائید. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 10/اسفند/1398 آخرین ویرایش: 10/اسفند/1398گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "هتلها و اقامتگاهها؛ برنامهریزی، طراحی و نوسازی" یک راهنمای کامل برای توسعه هتلها و اقامتگاهها را ارائه میدهد. مطالب این کتاب شامل کلیه جنبههای برنامهریزی از جمله تحلیل بازار و ارزیابی سرمایهگذاری میباشد. در فصلهای مختلف این کتاب میتوانید جزئیات الزامات مربوط به طراحی داخلی و نصب خدمات فنی را نیز مطالعه کنید. این کتاب از بخشهای زیر تشکیل شده است؛ هتلها - برنامهریزی اقامتگاهها - برنامهریزی هتلها - طراحی و ساخت اقامتگاهها - طراحی و ساخت جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 19/بهمن/1398 آخرین ویرایش: 19/بهمن/1398گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب داستانهای گردشگری ایران ( Iran Tourism Stories ) پروژهای است که در اواخر سال ۹۶ به پیشنهاد "زوراب پولولیکاشویلی" دبیر کل سازمان جهانی گردشگری و با استقبال "علیاصغر مونسان" وزیر گردشگری کشور، آغاز شد و پس از ۱۸ ماه به پایان رسید. در این کتاب، ۱۴ روایت از فعالان و دلسوزان عرصه گردشگری در نقاط مختلف کشور از جمله روستاهای لپویی و پاسارگاد واقع در استان فارس، روستای فرحزاد در اصفهان، روستاهای قاسم آباد و جیره سر باقر خاله واقع در گیلان، روستای کلپورگان در سیستان و بلوچستان، روستای اصفهک در خراسان جنوبی، روستای دوپلان در چهارمحال بختیاری، روستای قلعه بالا در سمنان، جزیره قشم و نیز شهرهای همدان و تهران، گردآوری و منتشر شده است. در مقدمه این کتاب آمده است "به جرات میتوان گفت که ایران یکی از قدیمیترین تمدنهای اصلی جهان است و یکی از طولانیترین تمدنهای شهری از قرن هفتم پیش از میلاد محسوب میشود. ایران که در موقعیتی استراتژیک بین شرق و غرب و در جاده تاریخی ابریشم قرار گرفته، دارای تنوع قومی بالایی است که به میراثفرهنگی بینظیر این کشور منتهی شده است. این کشور دارای طبیعتی با کوههای پوشیده از برف، کویرهای خشک، سواحل بکر و واحههای سرسبز است." جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 24/دی/1398 آخرین ویرایش: 24/دی/1398گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب مدیریت کیفیت زندگی در گردشگری و هتلداری ( Managing Quality of Life in Tourism and Hospitality ) آخرین یافتهها در این زمینه را با استفاده از نظر محققان و متخصصان، ارائه میدهد. در این کتاب شده است تا مطالب همراه با مثالهایی در زمینههای گردشگری و هتلداری و به صورت کاربردی، مطرح و بررسی شود. تحقیقات با موضوع کیفیت زندگی در گردشگری و هتلداری به سرعت در حال رشد است و به سه دسته اصلی طبقهبندی میشود. 1 - تحقیق در زمینه کیفیت زندگی که بر گردشگران و میهمانان تأثیر میگذارد و همچنین تأثیرات برنامههای گردشگری و میهماننوازی خاص بر کیفیت کلی زندگی گردشگران و میهمانان هتل 2 - تحقیق در زمینه کیفیت زندگی که بر کارکنان شرکتهای گردشگری و هتلداری متمرکز است. مانند تأثیر برنامههای تعادل کار و زندگی بر کارکنان هتلها 3 - تحقیق در زمینه کیفیت زندگی که بر جوامع گردشگری تمرکز دارد از جمله تأثیر برنامههای جامعه سبز بر کیفیت زندگی ساکنان جوامع گردشگری هر فصل از این کتاب شامل یک مثال از بهترین روشها یا مطالعات موردی را شامل میشود و با خلاصهای از مطالب آموخته شده به پایان میرسد. آموزههای این کتاب برای فعالان گردشگری و هتلداری و همچنین رهبران جامعه، کاربردی است و میتواند برای تحقیقات بیشتر از سوی دانشگاهیان فعال در صنعت گردشگری و صنعت هتلداری نیز مورد استفاده قرار گیرد. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 4/آبان/1398 آخرین ویرایش: 24/دی/1398گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب طراحی رستوران و بار در هتلها ( Hotels Restaurants & Bars ) شامل 94 پروژه طراحی داخلی از جمله رستوران، کافه و بار در هتلهاست که به تجزیه و تحلیل آنها پرداخته است. در این کتاب، طراحی رستوران و بار در هتلها از طریق توصیف صریح تصاویر و نقشههای مربوط به پروژهها به طور کامل و همراه با جزئیات دقیق، بررسی شده است. کتاب طراحی رستوران و بار در هتلها با ارائه مطالب غنی، الهامبخش خوبی برای علاقهمندان این حوزه و همچنین طراحان، مالکان و سرمایهگذاران صنعت هتلداری به حساب میآید. مطالب این کتاب مصور برای دانشجویان، معماران، طراحان داخلی هتلها و رستورانها، اساتید حوزه معماری هتلداری و حتی مدیران هتل نیز بسیار ضروری و مفید خواهد بود. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 23/مهر/1398 آخرین ویرایش: 23/مهر/1398گروه آموزشی هتلنیوز - گردشگری علاوه بر جنبه اقتصادی، دارای جنبههای قوی اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و زیستمحیطی نیز میباشد که محرک تحولات اجتماعی است. درک این تغییر، پاسخ به آن و مدیریت آن لزوما نیازمند شاغلان فرهیخته و تحصیل کرده است که بتوانند طیف وسیعی از مشکلات مرتبط با هتلداری، گردشگری، مسافرت و محیط عملیاتی پیچیدهای را پوشش دهد که این افراد در آن کار میکنند. هدف کتاب راهنمای آموزش هتلداری و گردشگری ( The Routledge Handbook of Tourism and Hospitality Education ) ارائه گزارشی روشنگرانه و معتبر از موضوعات مختلفی است که در شکلگیری دنیای آموزش عالی هتلداری، گردشگری، رویدادها و برجسته کردن راههای مبتکرانه و خلاقانه نقش دارند. تمرکز اصلی این کتاب بر یک فضای برنامه درسی پویاست که توسط عوامل داخلی و خارجی از مقیاس جهانی تا محلی، انواع ارزشها و دیدگاههای مختلف مربوط به طیف وسیعی از ذینفعان و همچنین تغییر فلسفه سیاست آموزش، تعلیم و تربیت و تمرین تدریس، شکل میگیرد. این معیار برای طراحی و توسعه برنامههای درسی در آینده، قادر خواهد بود تا توسعه رویکردهای مفهومی و نظری در زمینه آموزش هتلداری و گردشگری را به طور انتقادی بررسی کند. این کتاب شامل مشارکتهای متخصصان این رشته میباشد. مباحث ارائه شده در این کتاب از لحاظ نوشتاری، بین رشتهای و از نظر محتوا و دامنه پوشش، بینالمللی است. کتاب حاضر، راهنمای سيستماتيک براي وضعيت دانش موجود در زمينه آموزش هتلداری و گردشگری و مسير آينده آن ارائه میدهد. به همین دلیل مطالعه آن برای دانشجویان، پژوهشگران و دانشگاهيان در زمينههای هتلداری، گردشگری، رویدادها، تفريحات و اوقات فراغت بسیار ضروری و مفید خواهد بود. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 26/شهریور/1398 آخرین ویرایش: 26/شهریور/1398گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب مدیریت و فناوری در دانش، خدمات، هتلداری و گردشگری ( Management and Technology in Knowledge, Service, Tourism and Hospitality ) شامل مقالاتی است که طیف گستردهای از موضوعات در زمینه دانش و مدیریت خدمات، هوش وب، گردشگری و هتلداری را شامل میشود. بررسی اجمالی از وضعیت فعلی و تحولات پیشبینی شده در این کتاب، قطعا مورد توجه پژوهشگران، کارآفرینان و دانشجویان قرار خواهد گرفت زیرا مقالات مطرح شده در این کتاب، جزو برترین مقالات در حوزههای هتلداری و گردشگری است. این کتاب حتی میتواند منبع خوبی برای دانشجویان ارشد در حوزههای ذکر شده نیز مورد استفاده قرار گیرد. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 12/شهریور/1398 آخرین ویرایش: 12/شهریور/1398گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب کلان دادهها و ابداعات در صنعت گردشگری و هتلداری ( Big Data and Innovation in Tourism, Travel, and Hospitality ) به همراه شواهد عملی و تحقیقاتی چندجانبه و میان رشتهای در رابطه با نقش و بهرهبرداری از کلان دادهها ( Big Data ) در تحریک و حمایت از نوآوری در صنعت هتلداری و گردشگری میپردازد. این کتاب که در سال 2019 میلادی منتشر شده است، چارچوبی یکپارچه و نقشه راهی برای خلاصه کردن موضوعات اصلی فراهم میکند که هم محققان و هم متخصصان باید برای نوآوری دادههای کلان و موثر آن را دنبال کنند. کتاب کلان دادهها و ابداعات در صنعت گردشگری و هتلداری یک مدل مبتنی بر فرایند را برای شناسایی و پیادهسازی استراتژیهای نوآورانه دادههای اطلاعاتی در زمینه هتلداری، ارائه میدهد. این چارچوب فرایندی متشکل از چهار بخش اصلی است: ورودی مورد نیاز برای نوآوری در Big Data فرآیندهای مورد نیاز برای اجرای نوآوری Big Data نتایج نوآوری Big Data عوامل زمینهای که بر بهرهبرداری از Big Data و پیشرفت در بهرهبرداری از Big Data برای نوآوری کسب و کار تاثیر میگذارند. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 5/شهریور/1398 آخرین ویرایش: 5/شهریور/1398گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب ایمنی مواد غذایی؛ تحقیق در مورد خطر در غذاهای خطرناک ( Food Safety_ Researching the Hazard in Hazardous Foods ) بررسی جامعی از اطلاعات ایمنی و بهداشت در مورد غذاها را با استفاده از کاربرد عملی از یافتههای پژوهشی موجود، ارائه میدهد. مفاهیم این کتاب به بررسی و تحقیقات در مورد یافتهها و مفاهیم کاربردی برتر در این حوزه پرداخته و مسائل عملیاتی خاصی را ارائه میکند. این کتاب قرار است مفاهیم و راهکارهای رعایت ایمنی و بهداشت مواد غذایی در محیطهای مختلف مانند هتلها، رستورانها، مدارس، نمایشگاهها و جشنوارهها را مورد بررسی قرار دهد و به همین دلیل، مفاهیم این کتاب چندین حوزه متفاوت شامل آشپزی، هتلداری، میکروبیولوژی و تجزیه و تحلیل عملیات را در برمیگیرد. مهمترین مباحث مطرح در این کتاب عبارت است از؛ اهمیت ایمنی مواد غذایی در رستورانها تاریخچه قوانین ایمنی مواد غذایی در رستورانها مسائل میکروبیولوژی فرایند بازرسی ایمنی غذا در رستوران فرایند قانونی، روندهای نظارتی و انجمنها مسائل حقوقی برای ایمنی مواد غذایی تفاوت در درک ایمنی مواد غذایی برای مصرفکنندگان، مقامات مسئول نظارتی و کارمندان رستورانها در موارد اضطراری آب و برق، چه فعالیتهایی باید انجام دهند؟ بهداشت کارکنانی که مستقیما با میهمان سروکار دارند و درک مصرفکنندگان از ایمنی مواد غذایی رسانههای اجتماعی و بحثهای مربوط به ایمنی مواد غذایی ایمنی مواد غذایی در بازارهای کشاورزان ایمنی مواد غذایی در نمایشگاهها و جشنوارهها جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.
ایجاد شده: 22/مرداد/1398 آخرین ویرایش: 22/مرداد/1398