صفحه اصلی / اخبار داخلی / شرکت‌های هواپیمایی جهان برای ۳ تا ۵ سال فشار مالی آماده می‌شوند
شرکت‌های هواپیمایی جهان برای ۳ تا ۵ سال فشار مالی آماده می‌شوند - تصویر 1

شرکت‌های هواپیمایی جهان برای ۳ تا ۵ سال فشار مالی آماده می‌شوند

ایجاد شده: امروز       آخرین ویرایش: امروز

به گزارش فلای نیوز؛ شرکت‌های هواپیمایی در سطح جهانی به‌دلیل جنگ‌ها، با فشار مالی طولانی‌مدتی مواجه خواهند شد. روزنامه فایننشال تایمز این موضوع را گزارش کرده است. این فشار مالی ممکن است سال‌ها ادامه یابد و صنعت هوانوردی را با چالش‌های جدی روبه‌رو کند.

بر اساس این گزارش، امیدها برای کاهش قیمت سوخت هواپیما به‌طور کامل از بین رفته است. به همین دلیل، پیش‌بینی می‌شود که صنعت هوانوردی در ۳ تا ۵ سال آینده با شرایط دشواری روبه‌رو شود. این وضعیت می‌تواند بر برنامه‌های توسعه و سرمایه‌گذاری شرکت‌های هواپیمایی تأثیر منفی بگذارد.

فشار مالی مداوم، شرکت‌های هواپیمایی را در تصمیم‌گیری درباره تخصیص منابع به چالش می‌کشد. آنها ممکن است ناچار شوند میان خرید هواپیماهای جدید و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های هوش مصنوعی اولویت‌بندی کنند.


جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...