صفحه اصلی / اخبار داخلی / ضریب اشغال هتل‌ها به‌شدت کاهش یافته / چشم‌انداز نامشخص گردشگری در آستانه نوروز
ضریب اشغال هتل‌ها به‌شدت کاهش یافته / چشم‌انداز نامشخص گردشگری در آستانه نوروز - تصویر 1

ضریب اشغال هتل‌ها به‌شدت کاهش یافته / چشم‌انداز نامشخص گردشگری در آستانه نوروز

ایجاد شده: امروز       آخرین ویرایش: امروز

به گزارش هتل نیوز ؛ " کامیار اسکندریون " عضو هیات مدیره جامعه هتلداران ایران و رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران استان زنجان گفت : هنوز آمار دقیق و رسمی از تعداد تخت‌های اشغال‌شده و میزان افت آن در دست نیست اما بررسی‌های میدانی و تماس با فعالان حوزه هتلداری در استان نشان می‌دهد که میزان اشغال هتل‌ها کاهش قابل‌توجهی داشته است.

وی افزود : پس از جنگ ۱۲ روزه، صنعت گردشگری با افت شدید مواجه شد و اگرچه پس از چند ماه نشانه‌هایی از بهبود دیده می‌شد، اما رویدادهای اخیر کشور بار دیگر رکود سنگینی را به این بخش تحمیل کرده است.

او ضمن اعلام اینکه هرچند دولت از برنامه‌های حمایتی سخن گفته، اما با توجه به شرایط اقتصادی موجود، انتظار اجرای مؤثر این بسته‌ها چندان بالا نیست گفت : روند بهبود یا تداوم رکود، بیش از هر چیز به شرایط و تصمیمات سیاسی کشور بستگی دارد و امید می‌رود شرایط به سمت ثبات و بهبود حرکت کند.

✍🏻 مریم کاظمی زاده - خبرنگار 


برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...