به گزارش هتل نیوز ؛ رئیس جامعه حرفهای هتلداران خراسان رضوی گفت : بر اساس بررسیهای انجام شده، میانگین میزان اشغال هتلهای استان خراسان رضوی در هفته اخیر حدود ۳۰ درصد بوده است.
مادرشاهیان افزود : در حال حاضر میزان اشغال نسبت به دوره مشابه سال قبل کاهش محسوسی داشته است. این موضوع در کنار محدودیتها و اختلالات ایجاد شده در ارتباطات و اینترنت، تأثیر بیشتری بر روند سفر و تصمیمگیری مسافران گذاشته است.
او تاکید کرد : از نظر نوع واحدهای اقامتی، به صورت طبیعی هتلهایی که در رینگهای دوم و سوم شهری و با فاصله بیشتری از حرم مطهر قرار دارند و همچنین واحدهایی که بخش قابل توجهی از مهمانان آنها وابسته به برگزاری رویدادها، همایشها و برنامههای گروهی بودهاند، با کاهش بیشتری در درصد اشغال مواجه شدهاند. در مقابل، هتلهایی که از قراردادهای ثابت و بازارهای هدف مشخص برخوردار بودهاند، آسیب کمتری را تجربه کردهاند.