صفحه اصلی / اخبار داخلی / افزایش سرقت از خانه‌های تاریخی شیراز
افزایش سرقت از خانه‌های تاریخی شیراز - تصویر 1

افزایش سرقت از خانه‌های تاریخی شیراز

ایجاد شده: امروز       آخرین ویرایش: امروز

به گزارش تور نیوز ؛ مدیرعامل خانه فرهنگ جاودان شیراز گفت : در پنج ماه گذشته سرقت از خانه‌های تاریخی شیراز به شکل محسوسی افزایش یافته و جام‌آینه‌های قاجاری، تزئینات ارزشمند، کابل‌های مسی و بخش‌هایی از سازه بناها توسط سارقان به سرقت رفته است.

وی افزود : وجود خانه‌های خالی و رهاشده در بافت تاریخی، به دلیل نبود سکنه و کمبود نظارت، این بناها را به اهدافی آسان برای سارقان تبدیل کرده است.

او با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد علاوه بر سرقت کاشی‌ها، درها، پنجره‌ها و عناصر معماری ارزشمند، برخی سارقان حتی آهن‌آلات و تجهیزات ساختمانی بناهای تاریخی را نیز جدا کرده و به فروش می‌رسانند ادامه داد : خانه تاریخی رجبعلی صراف، متعلق به اواخر دوره قاجار و پهلوی اول، از جمله بناهایی است که بخش قابل توجهی از تزئینات داخلی و عناصر معماری آن مورد سرقت قرار گرفته است.

به گفته فعالان میراث فرهنگی، حدود دو هزار پلاک تاریخی متعلق به دوره‌های قاجار و پهلوی اول در بافت تاریخی شیراز وجود دارد که بسیاری از آن‌ها خالی از سکنه و در معرض آسیب هستند.

فلزات، کابل‌های مسی و سایر اقلام سرقتی عمدتاً در مراکز خرید ضایعات و برخی بازارهای غیررسمی شهر خرید و فروش می‌شوند.


جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...