صفحه اصلی / اخبار خارجی / تعلیق گسترده پروازهای بین‌المللی ادامه دارد
تعلیق گسترده پروازهای بین‌المللی ادامه دارد - تصویر 1

تعلیق گسترده پروازهای بین‌المللی ادامه دارد

ایجاد شده: امروز       آخرین ویرایش: امروز

به گزارش فلای نیوز ؛ اختلال در پروازهای امارات متحده عربی و عربستان سعودی روز جمعه وارد چهارمین روز متوالی شد و همچنان بر برنامه پروازی شرکت‌های هواپیمایی منطقه و جهان تأثیر گذاشته است.

تمامی پروازهای شرکت فلای‌دبی میان دبی و فرودگاه بین‌المللی ابها در جنوب عربستان، در نزدیکی مرز یمن، لغو شده است. همچنین شرکت ایرعربیا نیز تمامی پروازهای خود از شارجه به مقصد این فرودگاه را متوقف کرده است.

در همین حال، فرودگاه بین‌المللی ابها تنها بخشی از پروازهای داخلی خود را انجام می‌دهد و محدودیت‌های عملیاتی همچنان ادامه دارد.

شماری از شرکت‌های هواپیمایی نیز تعلیق پروازهای خود به منطقه را برای ماه‌های آینده تمدید کنند. بر این اساس، ایرکانادا و سنگاپور ایرلاینز پروازهای خود به مقصد دبی را تا ۲۴ اکتبر از سر نخواهند گرفت.

همچنین گروه لوفت‌هانزا پروازهای خود به دبی را تا ۱۳ سپتامبر و پروازهای ابوظبی، امان، ریاض و تهران را تا ۲۴ اکتبر به حالت تعلیق درآورده است.


جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...