به گزارش ایتنا ؛ در آستانه برگزاری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو که قرار است ۲۴ اردیبهشتماه در جزیره کیش برگزار شود، محمد صارمی، رئیس انجمن حامیان خوراک و نوشیدنی، با تشریح محورهای مشارکت این انجمن در رویداد، از تمرکز بر پیوند گردشگری با تغذیه سالم و پایدار خبر داد.
وی پنج رویکرد اصلی این حضور را شامل ترویج غذاهای ارگانیک در رستورانها با تأکید بر سلامت مواد اولیه، بهینهسازی مصرف انرژی و کاهش پسماند غذایی، مدیریت منابع انسانی رستورانها در راستای گردشگری سبز، پیادهسازی اصول هفدهگانه گردشگری پایدار در مراکز پذیرایی و حمایت از دانش بومی خوراکهای فراموششده در مسیر توسعه پایدار عنوان کرد.
صارمی افزود: آشنایی کشورهای عضو اکو با ظرفیتهای بومی و فرهنگی ایران در حوزه خوراک، گامی مؤثر در جهت دیپلماسی غذایی و گسترش گردشگری مسئولانه خواهد بود.
گروه رسانهای ایتنا / هتلنیوز حامی برگزاری این رویداد میباشد.