اخبار داخلی
ته‌چین ایرانی خوراک پیشنهادی برای عید شکرگزاری

ته‌چین ایرانی خوراک پیشنهادی برای عید شکرگزاری

به گزارش ایتنا ؛ نیویورک تایمز در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد ته‌چین مرغ ایرانی به عنوان یکی از خوراک‌های پیشنهادی در منوی عید شکرگزاری آمریکایی‌ها انتخاب شده است.   این غذای اصیل ایرانی با ترکیبی از برنج زعفرانی، زغال‌اخته، پیاز کاراملی و رزماری، طعمی منحصربه‌فرد و ظاهری جذاب به میزهای این جشن سنتی می‌بخشد. ته‌چین با لایه‌ای طلایی و پوسته‌ای ترد، به عنوان یکی از خوراک‌های ایده‌آل برای همراهی با غذاهای سنتی شکرگزاری، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.   "بن واینر" یکی از سرآشپزان سرشناس آمریکایی، این غذا را گرمابخش و ضروری توصیف کرده و گفته است: ترکیب زغال‌اخته، پیاز کاراملی و عطر رزماری، طعمی بی‌نظیر و کاملاً پاییزی به این ته‌چین می‌بخشد. حضور این غذای ایرانی در منوی یکی از مهم‌ترین جشن‌های فرهنگی آمریکا، گواهی بر تنوع‌پذیری و استقبال جهانی از طعم‌های اصیل ایرانی است.

ایجاد شده: 13/آذر/1403       آخرین ویرایش: 13/آذر/1403
نقش پیشران اصفهان در توسعه گردشگری باید حفظ شود

نقش پیشران اصفهان در توسعه گردشگری باید حفظ شود

به گزارش ایتنا ؛ معاون گردشگری کشور در آئین افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع‌دستی و هتلداری اصفهان گفت : خوشبختانه اصفهان در زمینه توسعه گردشگری و زیرساخت‌های لازم این حوزه بسیار خوب عمل کرده، لذا نقش پیشران اصفهان در توسعه گردشگری باید با تمام توان حفظ شود. وی افزود : از استاندار اصفهان خواهشمندم همان‌گونه که خود معتقدند گردشگری محور اصلی توسعه استان خواهد بود، تلاش کنند تا تبلیغات و بازاریابی گردشگری در استان اصفهان توسعه یابد. او گفت : امروز خوشبختانه با توجه به وجود مجموعه عظیم و تاریخی ریسباف، فرصتی تاریخی برای توسعه اصفهان در سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فراهم آمده است. شالبافیان تاکید کرد : این وزارتخانه از آمادگی لازم برای همکاری با تمامی دوستداران، هنرمندان و فعالان گردشگری برای تبدیل این مجموعه به یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های گردشگری و صنایع‌دستی کشور برخوردار است.

ایجاد شده: 9/آذر/1403       آخرین ویرایش: 9/آذر/1403
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...