صفحه اصلی / اخبار داخلی / گروه هتل‌های هما زنجیره آموزش و خدمات خود را گسترش می‌دهد
گروه هتل‌های هما زنجیره آموزش و خدمات خود را گسترش می‌دهد - تصویر 1

گروه هتل‌های هما زنجیره آموزش و خدمات خود را گسترش می‌دهد

ایجاد شده: امروز       آخرین ویرایش: امروز

به گزارش هتل نیوز ؛ " علیرضا تابش " مدیرعامل شرکت رفاه و گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) در آئین رونمایی از دستاوردها، امکانات و ظرفیت های آموزشی مدرسه هتلداری هما گفت : گروه هتل‌های هما در سال ۱۴۰۵ توسعه آموزش‌های تخصصی، ارتقای مهارت نیروی انسانی و گسترش خدمات هتلداری را به عنوان یکی از محورهای اصلی برنامه‌های خود دنبال می‌کند.

وی افزود : در همین راستا، پذیرش فراگیران در مدرسه هتل‌داری هما آغاز شده و آموزش تخصصی نیروی انسانی به عنوان یکی از اولویت‌های بودجه سال ۱۴۰۵ این مجموعه در دستور کار قرار گرفته است.

" تابش " ادامه داد : بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، موزه گروه هتل‌های هما نیز با هدف صیانت از میراث ملموس و ناملموس صنعت هتلداری و حفظ تاریخ و فرهنگ مهمان‌نوازی کشور راه‌اندازی خواهد شد.

او گفت : در بخش توسعه جغرافیایی، توافقات لازم برای راه‌اندازی شعبه ششم گروه هتل‌های هما در شهر لاهیجان انجام شده است.

" تابش " با بیان اینکه یکی از هتل‌های جزیره کیش به‌زودی برای فعالیت‌های آموزشی و راه‌اندازی شعبه جدید مدرسه هتل‌داری هما در اختیار این مجموعه قرار خواهد گرفت ادامه داد : تفاهم‌نامه‌ای نیز با منطقه آزاد انزلی به امضا رسیده است که زمینه توسعه فعالیت‌های آموزشی هما در شمال کشور را فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت رفاه و گردشگری تأمین اجتماعی در پایان گفت : گروه هتل‌های هما آمادگی خود را برای انعقاد تفاهم‌نامه با منطقه آزاد اروند اعلام کرده است، بر اساس این توافق، مدیریت و بهره‌برداری هتل بین‌المللی آبادان به گروه هتل‌های هما واگذار خواهد شد.


جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...