صفحه اصلی / اخبار داخلی / بازارهای بریکس و سی‌آی‌اس به مقاصد هدف گردشگری کیش تبدیل می‌شوند.
بازارهای بریکس و سی‌آی‌اس به مقاصد هدف گردشگری کیش تبدیل می‌شوند. - تصویر 1

بازارهای بریکس و سی‌آی‌اس به مقاصد هدف گردشگری کیش تبدیل می‌شوند.

ایجاد شده: امروز       آخرین ویرایش: امروز

به گزارش هتل نیوز؛ دبیرکل سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو، عباس غلامی، به تلاش برای معرفی جزیره کیش به‌عنوان یک برند بین‌المللی اشاره کرد. او تأکید کرد که این معرفی از اهداف اصلی دبیرخانه سمپوزیوم است.

غلامی توضیح داد که تمرکز اولیه این سمپوزیوم بر کشورهای عضو اکو خواهد بود. در مراحل بعدی، بازارهای کشورهای عضو بریکس و جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع نیز در برنامه توسعه همکاری‌ها قرار می‌گیرند.

برنامه‌ریزی برای ایجاد پل ارتباطی گردشگری بین شهر سمرقند و جزیره کیش در حال انجام است. غلامی اعلام کرد که توسعه تورهای گردشگری در این مسیر نیز در دستور کار قرار دارد.

او همچنین به فعال‌سازی پروژه آموزشی هما اسکول در جزیره کیش اشاره کرد. هدف این پروژه ارتقای توانمندی منابع انسانی و توسعه آموزش‌های تخصصی در حوزه گردشگری است.


جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...