به گزارش ایتنا ؛ پروژه احداث هتل بلندمرتبه در منطقه ولنجک تهران که طی سالهای اخیر به یکی از پروندههای پرحاشیه شهرسازی پایتخت تبدیل شده، بار دیگر در نشستی تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، رضا خیرالدین، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، به انتقادات و دفاعیات پیرامون این پروژه پاسخ داد. او در واکنش به استدلال برخی موافقان ساخت این هتل که کمبود هتل در تهران را دلیل اصلی این پروژه میدانند، به مقایسهای بینالمللی پرداخت.
وی گفت : در پاریس، بلندترین هتل ساختهشده مربوط به سال ۱۹۷۴ است و ۳۴ طبقه دارد. در بروکسل نیز هتلی با ۲۷ طبقه که متعلق به زنجیره هتلهای هیلتون است، در سال ۱۹۶۹ ساخته شده و از آن زمان تاکنون نمونه بلندتری ساخته نشده است.
او ادامه داد : در کشورهایی مثل امارات، مرتفعترین هتل جهان با ۷۵ طبقه در سال ۲۰۱۸ ساخته شده است. اما این مدل توسعه شهری الزاماً الگویی پایدار نیست. دبی با وجود این ساختمانهای بلند، شهری پایدار و تابآور محسوب نمیشود. جمعیت آن دارای هرم سنی و جنسیتی نامتوازن است؛ بهطوری که نسبت مردان ۱۹ تا ۶۰ ساله به زنان تا پنج برابر است، وضعیتی که در هیچیک از شهرهای اروپایی مشاهده نمیشود.