صفحه اصلی / آداب معاشرت / آدابی که یک میزبان در هتل یا رستوران باید رعایت کند
آدابی که یک میزبان در هتل یا رستوران باید رعایت کند  - تصویر 1

آدابی که یک میزبان در هتل یا رستوران باید رعایت کند

ایجاد شده: 9/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 10/اردیبهشت/1398

بخش دوم:

  • گفت و گوی میهمانان را دزدکی گوش نکند. 
  • از هرگونه اطوار و عادات شخصی مانند دست زدن به موها یا گرفتن بینی، خود داری کند. 
  • همیشه صاف بأیستد و در هنگام وعده ی انجام خدمت به میهمانان تعظیم ملایمی انجام دهد.
  • به درخواست میهمانان دقت کند. 
  • واضح صحبت کند. 
  • از هر گونه بحث و مشاجره با کارکنان خدمات یا میهمانان در هتل و رستوران پرهیز کند. 
  • از دخواست انعام خود داری کند. 
  • انعام را هنگامی بردارد که میهمان رفته باشد. 
  • تنها از درب خدمات وارد رستوران شود یا از آن خارج شود. 
  • خودکار یا مدادی در جیبش داشته باشد نه در پشت گوشش یا جلوی کتش. 
  • از جویدن آدامس و آجیل خود داری کند.
  • صورت حساب را بسیار محترمانه و به صورت سربسته به مشتری ارائه دهید تا موجب خجالت او نشود.

جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...