صفحه اصلی / میزبانی / انواع سرویس (سرویس روسی - بخش سوم)
انواع سرویس (سرویس روسی - بخش سوم)  - تصویر 1

انواع سرویس (سرویس روسی - بخش سوم)

ایجاد شده: 7/شهریور/1398       آخرین ویرایش: 7/شهریور/1398

ویژگی‌های سرویس روسی

در زیر ویژگی‌های اصلی سرویس روسی ارائه می‌شود.

این موارد باعث می‌شود که سرویس روسی با سرویس‌های دیگر متفاوت باشد.

این سرویس در بهترین رستوران‌های بین‌المللی و هتل‌های زنجیره‌ای بزرگ استفاده می‌شود.

این سرویس عموما در عملیات پذیرایی ( Banquet ) کاربرد دارد که همه میهمانان انتخاب‌های واحدی از غذا دارند.

در سرویس روسی، میزبانان سروکننده غذا، تمامی غذاها را در بشقاب‌های بزرگ نقره ارائه می‌کنند.

کلیه غذاها در آشپزخانه آماده می‌شوند و بشقاب غذا برای گرفتن تائیدیه از میهمان، نزد وی آورده می‌شود.

غذا از سمت چپ سرو می‌شود.

فقط فرایند کشیدن غذا در بشقاب میهمان و ارائه آن بر روی میز انجام می‌شود.



برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...