صفحه اصلی / میزبانی / چگونه یک منوی غذایی کامل ارائه دهیم
چگونه یک منوی غذایی کامل ارائه دهیم - تصویر 1

چگونه یک منوی غذایی کامل ارائه دهیم

ایجاد شده: 21/دی/1402       آخرین ویرایش: 21/دی/1402

🔸 ادور ( Hors-d'Oeuvre ): در اصل اردور، شامل تعدادی سالاد مخلوط است که امروزه پته‌ها، موس‌ها،‌ میوه‌ها و انواع ماهی به آن اضافه شده است.

🔸 سوپ‌ها ( Soups ):
شامل سوپ‌های گرم و سرد هستند.

🔸 غذاهای تخم مرغی ( Egg Dishes ): غذاهای تخم مرغی به تعداد زیاد موجود است اما مشهور‌ترین آنها در منو‌های مدرن همان املت است.

🔸 پاستا و برنج ( Pasts & Rice ): شامل تمام غذاهای برنجی و غذاهایی است که با پاستا تهیه می‌شوند.

🔸 ماهی ( Fish ): شامل ماهی‌های سرد و گرم می‌شود، ماهی‌هایی مانند دودی یا انواع کوکتل‌های دریایی.

🔸 آندره ( Entrée ):
آنتره اصولا غذاهای کم حجم هستند که بسیار زیبا تزئین شده‌اند.
اگر پس از آنتره غذای اصلی سرو شود سیب‌زمینی و سبزی‌ها همراه آن نمی‌آید ولی اگر غذای اصلی باشد با آن می‌آید.

🔸 سربه ( Sorbet ): سربه‌ها در اصل در وقفه بین غذا سرو می‌شوند که معده استراحتی داشته باشد. می‌توان گفت که سربه‌ها آب‌میوه‌های یخ زده هستند.

🔸 رولوه ( Releve ): اینها روتی‌های اصلی و انواع گوشت‌های با استخوان هستند که می‌توانند با سیب زمینی و سبزی همراه باشند.

🔸 رست ( Roast ): منظور از رست در این قسمت مرغ و انواع گوشت پرندگان است.

🔸 سبزی‌ها ( Vegetable ): میتوان آنها را یک قسمت از وعده به حساب آورد مانند: آرتیشو و مارچوبه.

🔸 سالاد ( Salad ): در این بخش منظور، بشقاب کوچک از سالادها مانند سالافصل است.

🔸 بوفه سرد ( Cold buffet ): این قسمت شامل انواع گوشت‌‌ها و ماهی‌های سرد، پنیر، تخم مرغ و سالاد است.


برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...