صفحه اصلی / میزبانی / انواع سرویس (سرویس روسی - بخش چهارم)
انواع سرویس (سرویس روسی - بخش چهارم)  - تصویر 1

انواع سرویس (سرویس روسی - بخش چهارم)

ایجاد شده: 30/مهر/1398       آخرین ویرایش: 30/مهر/1398

ویژگی‌های سرویس روسی (ادامه)


این سبک از سرویس‌دهی بر خلاف سرویس فرانسوی، نیاز به نیروی انسانی زیادی نداشته و تنها با یک میزبان انجام می‌شود و بنابراین سبک سریع‌تری در ارائه سرویس محسوب می‌شود.

سرویس روسی نیاز به جای زیاد برای وسایل اضافه ( مانند میز سه پایه جهت پذیرایی ) ندارد و یک سبک ارزان در سرویس‌دهی است.

در این سبک معمولا مدیر، مسئول کنترل نیروی انسانی و هزینه هاست. 

در سرویس روسی، همواره میزبان سروکننده غذا باید اطمینان یابد که ارائه غذا تا زمانی‌ که آخرین میهمان پذیرایی شود به خوبی و با کیفیت مطلوب انجام می‌شود.


برای ارائه سرویس روسی لازم است تا کارمندان و میزبانان بسیار با تجربه، ماهر، آموزش دیده و حرفه‌ای استفاده شوند.

اگر چه سرویس روسی نیاز به جای کمتری برای ارائه دارد، اما این سرویس برای گروه بزرگی از میهمانان که غذای مشابهی را می‌خورند، بسیار عالی است.

در هنگام پذیرایی از میهمان در سرویس روسی از ظروف سنگین و تعداد زیادی از بشقاب‌های بزرگ استفاده می‌شود.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...