صفحه اصلی / کتابخانه داخلی / نکات کلیدی در هتل‌ها ( جلد چهارم ) - مدیریت و نظارت بر خدمات پذیرایی + خرید آنلاین
نکات کلیدی در هتل‌ها ( جلد چهارم ) - مدیریت و نظارت بر خدمات پذیرایی + خرید آنلاین - تصویر 1

نکات کلیدی در هتل‌ها ( جلد چهارم ) - مدیریت و نظارت بر خدمات پذیرایی + خرید آنلاین

54,300 تومان
ایجاد شده: 4/مرداد/1399       آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401

گروه آموزشی هتل‌نیوز - چهارمین جلد از کتاب نکات کلیدی در هتل‌ها با عنوان "مدیریت و نظارت بر خدمات پذیرایی" ضمن اینکه صرفاً کاربردی است، ارتباط مستقیم با مواد خوراکی، پذیرایی و رسم میهمان‌نوازی دارد.

این کتاب که توسط جناب آقای "علی‌اصغر رضایت" نوشته شده به غیر از مدیریت خدمات پذیرایی و میزبانی، مقداری تشریفات را هم برای شما به تصویر می‌کشد.

سرفصل‌های اصلی این کتاب عبارت است از؛ 

  • فصل 1: آشنایی مقدماتی با واحدهای مختلف پذیرایی
  • فصل 2: نگاره تشکیلاتی قسمت خوراکی و نوشیدنی
  • فصل 3: سه شیوه سرو خوراک
  • فصل 4: تعدادی از واژه‌های مورد استفاده در آشپزخانه و رستوران

جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه‌ پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...