صفحه اصلی / آشپزی / تکنیک‌های گارنیش و تزیین بشقاب غذا
تکنیک‌های گارنیش و تزیین بشقاب غذا - تصویر 1

تکنیک‌های گارنیش و تزیین بشقاب غذا

ایجاد شده: 3/بهمن/1402       آخرین ویرایش: 3/بهمن/1402

در گذشته، سرآشپزها معمولا یک تکه برگ کلم پیچ و یک برش پرتقال را در کنار بشقاب تزیین می کردند که هیجان زیادی به دنبال نداشت.

بشقاب‌ها اخیرا دارای تزیینات جدید و طعم جدید و هیجان انگیز می‌باشد.

در گارنیش بشقاب غذا می‌توان به موارد زیر توجه کرد:

قرار دادن با هدف:

▫️هرگز ترکیبات گارنیش را در یک قسمت متمرکز نکنید بلکه با رنگها و بافتهای مختلف آن را پراکنده کنید. به عنوان مثال، هویج ترد را روی ماهی و در یک سس کاری قرار دهید و بشقاب را با دانه های انار تزئین کنید.

مقدار کم ولی با کیفیت:

▫️تزیین بشقابتان را هرگز شلوغ نکنید. اگر بشقاب پر است، برای مزه دار کردن از یک قطره سرکه یا روغن طعم دار آغشته کنید.

از تزئینات بی‌مورد خودداری کنید:

▫️از تزئینات غیر اشتها آور مانند گیاهان خام، تکه‌های بزرگ مرکبات و هر چیزی که بوی تندی دارد و همچنین از تزییناتی که زمان زیادی می‌طلبد خودداری نمایید.


برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...