از کتابخانه بخش هتل کتاب هتل نیوز می توانید کتاب مورد علاقه خود را در حوزه هتلداری با جزئیات بررسی و در صورت تمایل دانلود نمائید.
گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب " فرهنگ جامع، کاربردی و توصیفی گردشگری و مهمانداری " توسط آقای جلال نصیریان تالیف شده است. این فرهنگ دربرگیرنده غالب اصطلاحات و واژگان بخشهای پنجگانه مرتبط با صنعت گردشگری (بخش ترابری و حملونقل، اقامتگاهها و اماکن پذیرایی، اعم از طبیعی و انسان ساخت، سفرسازان و بالاخره سازمانهای مدیریتی و بازاریابی مقصد) و برخی واژگان خارجی که وارد زبان فارسی شدهاست میباشد و تلاش شده است تا مطالب به صورت توصیفی که جنبه آموزشی را هم برای دانشجویان رشتههای مرتبط با این صنعت(از جمله دانشجویان دانشکدههای جهانگردی و هتلداری، حملونقل اعم از هوایی، ریلی، جادهای و دریایی)، باستانشناسی، مترجمان و دستاندرکاران صنعت گردشگری مانند دفاتر خدمات مسافرتی و سیاحتی، کارکنان واحدهای اقامتگاهی، راهنمایان گردشگری و ... داشته باشد. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 1/اردیبهشت/1401 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب " مدیریت بازاریابی در صنعت گردشگری " توسط سرکار خانم زهره دهدشتیشاهرخ و آقای مرتضی فیاضی، تالیف شده است. این کتاب حاوی چهارده فصل است. نگارندگان پس از پیشگفتار در فصل اول به کلیات بحث یعنی بازاریابی، انواع آن و کارکردهای آن پرداخته سپس در فصلهای بعدی بحثهای مرتبط با جهانگردی و بازاریابی را مطرح کردهاند. لازم به ذکر است که هر فصل دارای مقدمه جداگانه است که هدف آن فصل را بیان میکند. همچنین برای درک بیشتر مباحث از جداول، نمودارها و موارد عملی و مطالعات موردی استفاده شده است. در پایان کتاب نیز منابع به زبان انگلیسی ارائه شده است. برخی از عنوانهای فصلهای کتاب عبارتاند از؛ 1. درک رفتار مصرفکنندگان در صنعت مهمانپذیری 2. بخشبندی بازار و موقعیتیابی 3. تدوین برنامه بازاریابی 4. مدیریت محصولات و خدمات 5. کانالهای بازاریابی 6. فروش شخصی 7. استراتژی قیمتگذاری جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 23/اسفند/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "تجزیه و تحلیل صورت های مالی شرکت ها (هتل ها)" توسط جناب آقای علی یعقوبی از اساتید دانشگاه، تالیف شده است. این کتاب به آموزش نظری و کاربردی مفاهیم و معانی مدیریت مالی همراه با نکات عملیاتی و حائز اهمیت در این خصوص برای دانشجویان رشته های مدیریت (مدیریت هتلداری) همچنین رشته های حسابداری می باشد، که در توان و ضرورت تلاش شده از مطالب به صورت ساده و عملیاتی برای کسانی که در زمینه مباحث مالی و تصمیم گیری مالی نقش دارند، استفاده گردد. سر فصل های کتاب عبارتند از: فصل 1: صورت های مالی فصل 2: مدیریت مالی در هتل یا تجزیه و تحلیل صورت های مالی فصل 3: تجزیه و تحلیل صورت های مالی بر اسای نسبت های مالی فصل4 : نقطه تعادل فصل 5: نقطه سر به سر فصل 6: پیش بینی و برنامه ریزی مالی فصل 7: ریسک جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 17/اسفند/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری" در دی ماه 1399 توسط دفتر مطالعات آموزش گردشگری معاونت گردشگری، تالیف شده است. این کتاب شامل 9 بخش زیر است؛ بخش اول: شناخت صنعت گردشگری بخش دوم: مدیریت و سرپرستی در تاسیسات گردشگری بخش سوم: آشنایی با اصول و ابزارهای بازاریابی وتبلیغات بخش چهارم: مدیریت و نظارت بر بخش پذیرش بخش پنجم: مدیریت و نظارت بر بخش خانهداری بخش ششم: مدیریت و نظارت بر بخش پذیرایی بخش هفتم: مهارتهای فردی و ارتباطی در تاسیسات گردشگری بخش هشتم: قوانین و مقرارت و ضوابط تاسیسات گردشگری بخش نهم: مدیریت و کیفیت و رضایت مشتریان جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 21/بهمن/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "آموزش کاربردی خدمات غذا و نوشابه" به عنوان یک راهنما برای دانشجویان رشتههای گردشگری، هتلداری و مهماننوازی و به منظور ارتقای مهارتهای جوانان و کارکنان، توسط جناب آقای "عباس شیریان" و سرکار خانم"مینا سیفی" نوشته شده است. این کتاب یکی از کتابهای جالب در حوزه پذیرایی و خدمات مرتبط با آن به حساب میآید. این کتاب چگونگی ارائه خدمات به میهمان را به طور دقیق یعنی همان چیزی که مهمان انتظار دارد، آموزش میدهد. خواننده در این کتاب مهارتهای سرو غذا و نوشیدنی و دانش و تکنیک ارائه خدمات باکیفیت در این حوزه را به دست می آورد. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 13/دی/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "پذیرایی و تشریفات در ضیافتهای رسمی" توسط آقایان "محمد حنیفه بهرامپور" و "محسن عبداللهی آرا" نوشته شده است. در این کتاب سعی شده است تا نظم موجود و مورد قبول در جامعه بینالمللی، تشریح و از پرداختن به تشریفات اختصاصی کشورها اجتناب شود. در واقع این کتاب صرفاً مورد نیاز و استفاده دستگاه دیپلماسی نیست و کلیه دستاندرکارانی که به نوعی در زمینههای بینالمللی فعالیت دارند، میتوانند از مطالب آن بهرهمند شوند. همچنین بخشهایی از این کتاب در زندگی روزمره نیز کاربرد دارد و میتواند در جمعهای کوچک مانند خانواده مورد استفاده قرار گیرد. در این کتاب حداقلهایی از اصول رفتاری که رعایت آن در جوامع معمول می باشد، تشریح و اصول حاکم بر مناسبات رسمی بررسی شده است. سر فصلهای کتاب "پذیرایی و تشریفات در ضیافتهای رسمی" عبارت است از؛ فصل 1: تعاریف فصل 2: اصول تشریفات فصل 3: اصول رفتاری فصل 4: چند اصل مهم در تشریفات فصل 5: اصول معمول در برگزاری ضیافتها فصل 6: اصول معمول برای شرکت در ضیافتها فصل 7: آئین مقررات پرچم فصل 8: تقسیمبندی ضیافتها فصل 9: بوفه و انواع آن فصل 10: انواع صبحانه فصل 11: انواع ضیافتهای رسمی فصل 12: انواع منوهای ضیافت فصل 13: انواع میان وعده در ضیافتها فصل 14: شیوه پذیرایی در ضیافتها فصل 15: انواع میز جلسات فصل 16: تدارکات اجلاسها و ضیافتها فصل 17: انواع ظروف مورد استفاده در ضیافتها جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 3/آبان/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "مدیریت فرانت آفیس" توسط آقایان علی اقطایی، مهرداد فرشیدی، هدایتالله عبدی، بیژن اقطایی، نوشته و به چاپ رسیده و منتشر شده است. مباحث مطرح در کتاب مدیریت فرانت آفیس به شرح ذیل است. مقدمهای بر صنعت میهمانداری مدیریت فرانت آفیس ( پذیرش ) ارتباط بین فرانت آفیس و دیگر بخشها سیستمهای مدیریت اموال رزرواسیون میهمان ثبت میهمان مشتری مداری اصول خدمات و میهماننوازی فروش در هتل رسیدگی به شکایات و بهبود خدمات صندوق فرانت آفیس خروج میهمان مطالعات موردی شرح وظایف و کد مشاغل در بخش امور اقامتی علامتهای بینالمللی هتل جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 15/شهریور/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "کنترل هزینه غذا و نوشابه" که توسط جناب آقای "جهاندار مظاهری" منتشر و به چاپ رسیده است به مسائل مربوط به خدمات غذایی و کنترل هزینه میپردازد. این کتاب دارای سه بخش اصل است که به ترتیب موضوعات مربوط به خرید، انبار و اصول انبارداری و در نهایت روند اصول کنترل هزینه را مورد بررسی قرار میدهد. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 1/شهریور/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - چهارمین جلد از کتاب نکات کلیدی در هتلها با عنوان "مدیریت و نظارت بر خدمات پذیرایی" ضمن اینکه صرفاً کاربردی است، ارتباط مستقیم با مواد خوراکی، پذیرایی و رسم میهماننوازی دارد. این کتاب که توسط جناب آقای "علیاصغر رضایت" نوشته شده به غیر از مدیریت خدمات پذیرایی و میزبانی، مقداری تشریفات را هم برای شما به تصویر میکشد. سرفصلهای اصلی این کتاب عبارت است از؛ فصل 1: آشنایی مقدماتی با واحدهای مختلف پذیرایی فصل 2: نگاره تشکیلاتی قسمت خوراکی و نوشیدنی فصل 3: سه شیوه سرو خوراک فصل 4: تعدادی از واژههای مورد استفاده در آشپزخانه و رستوران جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 4/مرداد/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "پایه و اساس مدیریتی در هتلهای پنج ستاره" یکی از مفیدترین منابع در زمینه هتلداری و مدیریت هتلداری است که میتواند توسط تمام افراد علاقهمند و شاغل در این حوزه اعم از دانشجویان رشته هتلداری و مدیران و صاحبان هتلها مورد استفاده قرار گیرد. نام کتاب به هتلهای پنج ستاره اشاره دارد اما قواعد مندرج، در تمامی هتلها با درجههای دیگر نیز صادق است. این کتاب که توسط جناب آقای "علیاصغر رضایت" نوشته شده، آمیختهای از علم و هنر است و جزئیات مسائل هتلداری را مورد پردازش قرار داده است. کتاب "پایه و اساس مدیریتی در هتلهای پنج ستاره" برای کسانی که به نحوی در صنعت هتلداری فعالیت میکنند اعم از دانشجویان رشته هتلداری، مدیران و صاحبان هتلها مورد استفاده است. از نکات دیگر مربوط به کتاب میتوان به دو زبانه بودن آن اشاره کرد که میتواند برای معادلهای صحیح فارسی و انگلیسی در هتلداری منبع مناسبی باشد. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 28/تیر/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "مدیریت رفتار سازمانی و منابع انسانی در حوزه هتلداری" در چهار بخش عمده تهیه شده است. بخش اول به کلیاتی در حوزه رفتار سازمانی و مسائل مدیریتی مرتبط با موضوع می پردازد. در بخش دوم به موضوع رفتار سازمانی در سطح فردی و تمام جزئیات آن و در بخش سوم به مباحث رفتار سازمانی در سطح گروه و سرانجام در بخش چهارم نگاهی محدود به برخی مطالب عمده نظیر فرهنگ سازمانی، رهبری و ارتباطات، مدیریت بهرهوری و سرانجام مدیریت بحران و ریسک پرداخته شده است. سر فصلهای کتاب مدیریت رفتار سازمانی و منابع انسانی در حوزه هتلداری عبارتند از: فصل 1: طرح موضوع فصل 2: نگاهی اجمالی به مفاهیم نظری فصل 3: مبانی رفتار فرد / توانایی / شخصیت / یادگیری / ادراک / ارزشها و نگرشها / انگیزش فصل 4: مطالعات رفتار گروه / روش تصمیمگیری گروهی / مطالعات رفتار سازمانی در سطح سازمان فصل 5: فرهنگ سازمانی / رهبری سازمان / ارتباطات سازمانی / مدیریت بهرهوری / مدیریت بحران و ریسک جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 24/خرداد/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب 110 نکته برای هتلداران برگرفته از آثار "پیتر ونیسون" توسط جناب آقای "علیاصغر رضایت" و در 12 فصل تالیف شده است. مطالعه این کتاب به کلیه مدیران ارشد هتلها توصیه میشود. فصول دوازدهگانه این کتاب به شرح زیر است؛ ده نکته انتخاب مکان مناسب طرح توسعه در حال ساخت افتتاحیه انگیزه دادن به گروه عملیاتی میهمانان خود را راضی کنید دوایر تمرکز بازاریابی آموزش کنترل داراییها ( سرمایه ) هفت نکته تا پایان جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 27/اردیبهشت/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401