صفحه اصلی / کافی شاپ / انواع کیکهای آشنا - کیک شارلوت
انواع کیکهای آشنا - کیک شارلوت  - تصویر 1

انواع کیکهای آشنا - کیک شارلوت

ایجاد شده: 28/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 7/خرداد/1398

کیک شارلوت یک نوع دسر و کیک می‌باشد که به دو صورت سرد و گرم سرو می‌شود.

دور و کف پوشیده از کوکی یا بیسکوییت این کیک، ویژگی منحصر به فرد آن محسوب می‌شود.

مغز این کیک انباشته از پوره‌های انواع میوه یا کرم بواریا است که افراد با توجه به زائقه و علاقه خود انتخاب می‌کنند.

در شکل کلاسیک و سنتی شارلوت از نان بیات آغشته به کره به عنوان پوشش قالب استفاده می شود، اما امروزه از کیک اسفنجی استفاده می شود و برای میانه یا مغز دسر از کرم ژلاتین طعم دار یا پوره میوه استفاده می‌کنند.

برای تزیین نیز می‌توان از انواع میوه‌ها و دراژه‌ها استفاده کرد.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...