صفحه اصلی / کافی شاپ / جزئیاتی در خصوص دانه‌های قهوه Arabica و Robusta - بخش دوم
جزئیاتی در خصوص دانه‌های قهوه Arabica و Robusta - بخش دوم - تصویر 1

جزئیاتی در خصوص دانه‌های قهوه Arabica و Robusta - بخش دوم

ایجاد شده: 24/دی/1398       آخرین ویرایش: 24/دی/1398

بیش از صد گونه قهوه در دنیا وجود دارد ولی معروف‌ترین و پر مصرف‌ترین دانه‌های قهوه، دو نوع به‌ نام‌های ربوستا ( Robusta ) و عربیکا ( Arabica ) هستند.


ترکیب قهوه یا Coffee Blend چیست؟ 

معمولا برای مصرف نهایی قهوه، دانه‌های "ربوستا" و "عربیکا" را با نسبت‌های مختلف ترکیب می‌کنند تا برای ذائقه‌های متفاوت مناسب شود.

برای مثال می‌توان ترکیب‌های زیر را نام برد:


ترکیب ( ۳۰ - ۷۰ ): یعنی قهوه‌ای که از ترکیب ۷۰ درصد "عربیکا" و ۳۰ درصد "ربوستا" تولید می‌شود. 

ترکیب ( ۵۰ - ۵۰ ): بدین معناست که نصف دانه‌ها "عربیکا" و نصف دیگر آن "ربوستا" است.

ترکیب ( ۴۰ - ۶۰ ): ترکیبی است که در آن ۶۰ درصد از دانه‌های "عربیکا" و ۴۰ درصد از دانه‌های "ربوستا" استفاده شده است.


زمان خرید قهوه با توجه به ویژگی‌های "عربیکا" و "ربوستا" می‌توانیم ترکیبی را انتخاب کنیم که با ذائقه‌ و سلیقه ما سازگارتر 


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...