صفحه اصلی / میزبانی / شرح مختصری از شرایط احراز شغل میزبانی (بخش پنجم)
شرح مختصری از شرایط احراز شغل میزبانی (بخش پنجم) - تصویر 1

شرح مختصری از شرایط احراز شغل میزبانی (بخش پنجم)

ایجاد شده: 19/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 23/اردیبهشت/1398

در این بخش از مجموعه مباحث تخصصی راجع به سرویس و شغل میزبانی به شرح شرایط احراز این شغل می‌پردازیم.

همانطور که پیش از این گفته شد یک مدیر برای شغل میزبانی در واحد خود به دنبال میزبانانی می‌گردد که شرایط خاصی را دارا باشند. در این بخش به شرح مختصری از این شرایط خواهیم پرداخت.


میزبان باید تمیز و پاکیزه باشد


ممکن است میزبان تنها فردی از کارکنان رستوران باشد که میهمان می‌بیند. لذا وی باید یک ظاهر آراسته داشته باشد که منعکس‌کننده تصویری از یک رستوران تمیز، پاکیزه و شیک باشد.

یک میزبان باید به مو، ناخن، لباس و کفش خود توجه ویژه‌ای نشان دهد.

یک میزبان باید هم در ظاهر، پاک و تمیز باشد و هم در آماده‌سازی و مدیریت غذا و ظروف سرویس در رستوران مرتب و تمیز باشد.





جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...